Зміст
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Форсайт розвитку ресторанного бізнесу
Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Ксенія Приходько, Оксана Олійник
8-26
PDF
Digital технології – важливий фактор розвитку ресторанного бізнесу
Василь Морохович, Богдан Морохович
27-36
PDF (English)
Особливості формування іміджу ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering)
Наталія Кирніс
37-47
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Роман Грушецький, Ірина Гріненко, Любомир Хомічак
50-66
Світлана Пересічна, Анна Собко, Едуард Поплавський, Микита Солімчук
67-80
Григорій Дейниченко, Василь Гузенко, Дмитро Дмитревський, Інна Золотухіна, Олександр Омельченко
81-96
Владислав Применко, Микола Головко, Тетяна Головко, Ганна Новік, Пилип Бабіч
97-109
Ірина Калугіна, Надія Дзюба, Аліна Дубина
110-124
Ольга Середа, Оксана Мельник
125-139
Джерело доступне за посиланням / The source is available here