Hits: 221
У навчальному посібнику подані характеристика продукції ресторанного гос-
подарства, вимоги до якості й безпеки сировини й готової продукції, особливості
приготування ресторанної продукції, таварознавча характеристика продуктів хар-
чування, питання керування якістю.
Основна увага зосереджена на сучасних технологічних процесах готування
блюд, напоїв, кулінарних і кондитерських виробів на підприємствах харчування
готельних і ресторанних комплексів. Автори також наводять асортимент страв
закордонної кухні, що допоможе в підготовці фахівців менеджерів готельно-
ресторанного сервісу поглиблено вивчити питання асортиментів і приготування
страв не тільки для вітчизняного споживача, але й для іноземних гостей.
Для студентів, ща навчаються за спеціальністю «Менеджер готельно-
ресторанного бузнесу», а також керівників і фахвців, що працюють у ресторанах,
кафе, готельних комплексах, учнів профільних коледжів та училищ.