ГРИЩЕНКО I.
9–18
ЩЕРБАК В.
19–31
ЯЦЕНКО В.
32–42
ДУДКО П.
Соціальна відповідальність бізнесу в умовах запобігання пандемії COVID-19
43–51
КОЖУШКО Р.
Людський капітал як ключовий фактор розвитку інноваційної діяльності університетів
52–60
КРАХМАЛЬОВА Н.
61–73
ГОНЧАРЕНКО I.
Концептуальна модель Хакатон-екосистеми трансферу технологій у закладі вищої освіти
74–84
ГАНУЩАК-ЄФІМЕНКО Л.
85–93
НІФАТОВА О.
Організація системи енергоменеджменту на базі університетського ХАБ знань
94–104
ЩЕРБАК В., АРАБУЛІ С.
105–114
ГОТРА В.
Концепційні принципи розвитку готельно-ресторанного бізнесу
115–122
БІРЮКОВА Ю.
Формування платформи інформаційних технологій для підтримки та розвитку готельного бізнесу
123–131
ДАВУД А. Д.
Перемога математичної моделі в управлінні розвитоком інтегрованих структур бізнесу
132–140
ГРЕЧИШКІН Ю.
Математичне моделювання розвитку потенціалу інтегрованих бізнес-структур
141–148
ГРИЩЕНКО I.
9–18
ЩЕРБАК В.
19–31
ЯЦЕНКО В.
32–42
ДУДКО П.
Соціальна відповідальність бізнесу в умовах запобігання пандемії COVID-19
43–51
КОЖУШКО Р.
Людський капітал як ключовий фактор розвитку інноваційної діяльності університетів
52–60
КРАХМАЛЬОВА Н.
61–73
ГОНЧАРЕНКО I.
Концептуальна модель Хакатон-екосистеми трансферу технологій у закладі вищої освіти
74–84
ГАНУЩАК-ЄФІМЕНКО Л.
85–93
НІФАТОВА О.
Організація системи енергоменеджменту на базі університетського ХАБ знань
94–104
ЩЕРБАК В., АРАБУЛІ С.
105–114
ГОТРА В.
Концепційні принципи розвитку готельно-ресторанного бізнесу
115–122
БІРЮКОВА Ю.
Формування платформи інформаційних технологій для підтримки та розвитку готельного бізнесу
123–131
ДАВУД А. Д.
Перемога математичної моделі в управлінні розвитоком інтегрованих структур бізнесу
132–140
ГРЕЧИШКІН Ю.
Математичне моделювання розвитку потенціалу інтегрованих бізнес-структур
141–148