В журналі Вісник Університету імені Альфреда Нобеля. Серія: Право висвітлюються результати новітніх досліджень та досягнень юридичної науки за всіма аспектами суспільного та економічного розвитку України та світової спільноти. У виданні публікуються матеріали досліджень актуальних проблем держави і права, теорії та історії держави і права; історії політичних і правових вчень, публічного права, приватного права, криміналістики, кримінології, судової експертизи, оперативно-розшукової діяльності, правоохоронної діяльності, судоустрою, прокуратури та адвокатури, міжнародного права та міжнародних відносин, філософії права, національної безпеки.

Журнал індексується в наукометричних базах Crossref, Index Copernicus, Google Scholar, в інформаційно-аналітичній системі Національної бібліотеки України імені Вернадського.

Журнал Вісник Університету імені Альфреда Нобеля. Серія: Право індексується в Index Copernicus Journals Master List з 2020 року. Згідно з показниками 2020 року індекс цитування журналу складає 67.01.

 

Паспорт журналу в базі Index Copernicus