Галузь знань: Інші галузі знань / Other areas of knowledge
Видавництво: Інші / Others
Мова видання: Українська / Ukrainian
Вид видання: Журнал/Journal
Рік видання: 2022

Перегляди: 30


Зміст

 РОЗДІЛ 1. ЕКОНОМІКА

ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

С.П. Гаврилюк, Т.С. Литвинова

9-18

 PDF

ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ЕЛЕМЕНТІВ СУТНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

Д.А. Заверуха, М.І. Копитко

19-24

 PDF

MCDONALD’S – РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС, ЯКОГО НЕ ВИСТАЧАЄ У НІГЕРІЇ

Т.І. Кравченко, О.А. Аєса

25-33

 PDF (ENGLISH)

ВПЛИВ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

В.В. Телегін

34-42

 PDF

РОЛЬ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ У ЗРОСТАННІ ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ ФАРМАЦЕВТИЧНИМИ ВИРОБАМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ

С.І. Ткаленко

43-49

 PDF

РОЗДІЛ 2. УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РИНКУ ПРАЦІ ЗА КРИТЕРІЄМ МАТЕРІАЛЬНОГО СТИМУЛЮВАННЯ

В.С. Адамовська, К.О. Астаф’єва, В.А. Шепелюк

50-57

 PDF

КОМПЛАЄНС ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ: НАУКОВА ОБГРУНТОВАНІСТЬ ТА ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ

Т.М. Брикова

58-66

 PDF

МЕТОДОЛОГІЯ SCRUM, ЯК ІНСТРУМЕНТ МЕХАНІЗМУ РЕАЛІЗАЦІЇ ГНУЧКОГО ПІДХОДУ ДО ЗМІН В ДІЯЛЬНОСТІ ВИПРОБУВАЛЬНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Л.М. Віткін, О.О. Сингаївська

67-75

 PDF

ДІЛОВА РЕПУТАЦІЯ - ВИНИКНЕННЯ, КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ, ПІДСТАВИ ВИВЧЕННЯ, МОЖЛИВОСТІ ТА ІНСТРУМЕНТИ ПЕРЕВІРКИ

І.І. Коржевський

76-83

 PDF

МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ БЛОКЧЕЙНУ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВІД ШАХРАЙСТВА

І.П. Мігус

84-94

 PDF (ENGLISH)

МЕТОДИЧНИЙ ЗАСАДИ РОЗРОБКИ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА

І.Л. Петрова, Є.М. Лойко

95-104

 PDF

СТАНДАРТИЗАЦІЯ ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО БАЗИСУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ

О.М. Правдивець, Д.В. Дячков, Є.І. Ситнік

105-110

 PDF

ІННОВАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖАНИХ УСТАНОВ

О.О. Рагуліна

111-117

 PDF

ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗАГРОЗ ЕКОНОМІЧНІЙ БЕЗПЕЦІ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ

Л.П. Сумбаєва

118-135

 PDF

ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ ДОКТОРСЬКОЇ ОСВІТИ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ

А.Ю. Удовенко

136-148

 PDF



Джерело доступне за посиланням / The source is available here