Галузь знань: Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Видавництво: Інші / Others
Мова видання: Українська / Ukrainian
Вид видання: Журнал/Journal
Рік видання: 2022

Перегляди: 109


Зміст

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Кіберзахист готельних брендів

Ірина Верезомська, Людмила Бовш, Ксенія Приходько, Христина Баклан

190-209

 PDF

Інвестиційна привабливість готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні: фінансові індикатори внутрішніх загроз

Лариса Докієнко, Віктор Тринчук

210-228

 PDF

Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі

Олена Завадинська, Галина Ніколайко, Марина Огороднік

229-238

 PDF

Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах ресторанного господарства

Сергій Неіленко, Анастасія Фогель, Євгенія Гуща, Оксана Олійник

239-249

 PDF

Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні

Оксана Громик

250-266

 PDF

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Підвищення ефективності процесу очищення від луски тушок коропа Cyprinus carpio за рахунок використання ультразвукової обробки

Григорій Дейниченко, Віталій Червоний, Віталій Кононикін, Василь Гузенко, Олександр Омельченко

268-280

 PDF

Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту

Марина Самілик, Євгенія Демидова

281-291

 PDF

Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання

Дмитро Горєлков, Дмитро Дмитревський, Катерина Сефіханова, Валерія Мироненко, Олена Гладкова

292-302

 PDF

Якість овочевих супів-пюре з використанням білкововмісної сировини

Максим Рибаченко, Ганна Березова, Володимир Польовик, Ірина Корецька

303-315

 PDF



Джерело доступне за посиланням / The source is available here