Галузь знань: Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Видавництво: Інші / Others
Мова видання: Українська / Ukrainian
Вид видання: Журнал/Journal
Рік видання: 2023

Перегляди: 141


Зміст

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Форсайт розвитку ресторанного бізнесу

Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Ксенія Приходько, Оксана Олійник

8-26

 PDF

Digital технології – важливий фактор розвитку ресторанного бізнесу

Василь Морохович, Богдан Морохович

27-36

 PDF (English)

Особливості формування іміджу ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering)

Наталія Кирніс

37-47

 PDF

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Перспективна рослинна сировина для нових ферментованих напоїв

Роман Грушецький, Ірина Гріненко, Любомир Хомічак

50-66

 PDF

Технологія борошняних кондитерських виробів із дієтичною добавкою «Бактосила»

Світлана Пересічна, Анна Собко, Едуард Поплавський, Микита Солімчук

67-80

 PDF

Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах

Григорій Дейниченко, Василь Гузенко, Дмитро Дмитревський, Інна Золотухіна, Олександр Омельченко

81-96

 PDF

Газохроматографічне визначення складу жирних і органічних кислот у добавці дієтичній селен-білковій

Владислав Применко, Микола Головко, Тетяна Головко, Ганна Новік, Пилип Бабіч

97-109

 PDF (English)

Технологія солодких страв із використанням дієтичних добавок для закладів ресторанного господарства

Ірина Калугіна, Надія Дзюба, Аліна Дубина

110-124

 PDF

Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировини

Ольга Середа, Оксана Мельник

125-139

 PDF



Джерело доступне за посиланням / The source is available here

 

© Всі права захищені © 1993 - 2022. Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна)