Галузь знань: Економіка / Economics
Видавництво: Інші / Others
Мова видання: Українська / Ukrainian
Вид видання: Журнал/Journal
Рік видання: 2024

Перегляди: 152


Зміст

Управління організаційними трансформаціями в процесі розвитку підприємства

6-11 

Методичні засади оцінки використання продовольчого потенціалу підприємств

11-14 

Ефективність використання інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості

20-25 

Управління стійким розвитком підприємств агропродовольчої сфери в контексті інноватики персоналу та трансферу знань

26-31

Розвиток івент-індустрії : можливості для України

31-36

Вплив адміністративно-територіальної реформи на покращення управління персоналом у публічному управлінні

36-40

Удосконалення системи мотивації персоналу на прикладі АТ «УКРПОШТА»

41-49

Роль принципів загального управління якістю в діяльності підприємства

49-54

Концепція маркетингової логістики продукції рослинництва та її роль у економічній діяльності сільськогоспо-дарських підприємств

54-59

Інноваційні стратегії сталого розвитку підприємств в умовах мінливого ринку

59-65 

Формування потенціалу організаційних трансформацій підприємства в сучасних умовах

65-70

Управління розвитком підприємств паливно-енергетичного комплексу на засадах процесноорієнтованого підходу

70-75 

Конкурентоспроможність туристичних дестинацій в умовах сучасних викликів

90-94

Розвиток соціальної сфери українського села: регіональний аспект

94-101

Характеристика свободи волі працівника і роботодавця при зміні трудового договору під кутом комунікативної раціональності

106-110 



Джерело доступне за посиланням / The source is available here
 
 

 

© Всі права захищені © 1993 - 2022. Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна)