Перегляди: 30
Зміст
РОЗДІЛ І. ЕКОНОМІКА
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
6
11
СОЦІАЛЬНИЙ РИЗИК ПРОЄКТІВ ТРАНСПОРТНОГО СЕКТОРУ У СИСТЕМІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
17
РОЗДІЛ II. МЕНЕДЖМЕНТ
ОБГРУНТУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ МОДЕЛЮВАННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО КОМПЛЕКСУ
21
Коломієць Д. В., Самойлікова А. В.
УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА: БІБЛІОМЕТРИЧНИЙ ТА ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ
28
Юхновська Ю. О., Волик Н. Г., Риженко О. М.
УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ ПІДПРИЄМСТВ
34
РОЗДІЛ III. ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ
СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ СТІЙКІСТЮ ТА АДАПТИВНІСТЮ ЛАНЦЮГІВ ПОСТАЧАННЯ РОЗДРІБНИХ ПРОДОВОЛЬЧИХ МЕРЕЖ
40