Запрошуємо на перший вебінар у 2022

від Clarivate

 

Компанія Clarivate вітає вас з новим роком, бажає щоб ваші мрії здійснювалися, а наукові результати, підтримані потужними грантами, прикрашали найкращі видання. Продовжуємо традицію 2021 і оголошуємо початок серії «Clarivate – науковцям 2022 або місце зустрічі змінити не можна». Запрошуємо на перший вебінар українською, безкоштовний, тривалість - одна година, проходить у Webex.

 

Слухачі, які були присутні більше 90 % основного часу вебінару, протягом трьох робочих днів отримують сертифікат учасника. Реєстрацію на вебінар – відкрито, перейдіть за посиланням, натисніть Register, заповніть анкету, не забувайте поділитися інформацією з колегами. Зважайте, що Webex не підтримує операційну систему XP.

 

13 січня 2022, 16:15–17:15 (київський час)

Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites

Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі з’ясуємо як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Проаналізувати співпраці своєї організації, з якими установами і чому вони більш ефективні. Визначити фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією, у кого зі співвітчизників були такі гранти та, як завжди, відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: https://bit.ly/3pHtRQZ

 

В січні під час вебінару буде оголошено вікторину, серед учасників, що правильно дадуть відповіді на питання Random визначить володаря сувенірів. Удачі! Не забувайте запросити друзів – разом веселіше шукати правильні відповіді.

 

Реєстрація на всі вебінари серії «Clarivate – науковцям 2022 або місце зустрічі змінити не можна» - відкрито, а теми буде оголошено за два тижня до вебінару, та надсилатимуться в автоматичних листах нагадуваннях за добу і годину до початку вебінару. Реєструйтеся і до зустрічі.

 

10 лютого: https://bit.ly/3HIJ3U8

10 березня: https://bit.ly/31yYJtJ

7 квітня: https://bit.ly/33cT5Op

5 травня: https://bit.ly/3JRQuKG

9 червня: https://bit.ly/3n5brYB

7 липня: https://bit.ly/3f1Aast

11 серпня: https://bit.ly/3395z9N

8 вересня: https://bit.ly/3zC06EC

6 жовтня: https://bit.ly/3eZeSM2

10 листопада: https://bit.ly/3t5Laxi

8 грудня: https://bit.ly/3t2GGXY

 

Записи вебінарів українською на ютьюб каналі https://www.youtube.com/channel/UCSMJ679M7c78lYA5eu41jYg

Сайт компанії: clarivate.com

Iнформація українською: clarivate.ua

Розклад вебінарів російською: https://clarivate.com/ru/webinars/

Розклад вебінарів мовами Євросоюзу: https://clarivate.com/webofsciencegroup/training/

Корисні посилання

http://webofscience.com/

My.endnote.com

https://publons.com/

https://kopernio.com/

 

Для замовлення спеціалізованого вебінару для вашої установи напишіть Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.