Рада молодих учених при МОН України

Круглий стіл «Професійні пріоритети

та життєві цінності молодих вчених в Україні»

Консалтингова компанія «Наукові публікації» пропонує цикл вебінарів щодо підготовки статей до публікації у виданнях, проіндексованих у міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science; правил академічного письма;принципів наукометрії тощо. Зареєструватися на черговий вебінар можна на сайті «Наукові публікації. Вебінари».

 

 

 

11 листопада 2021 року за ініціативи Ради молодих учених при МОН України спільно з Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана відбувся онлайн круглий стіл «Професійні пріоритети та життєві цінності молодих вчених в Україні».

Програма круглого столу включала обговорення результатів проекту молодих вчених «Реалізація потенціалу молодих вчених в інтеграції науки, освіти, бізнесу». Заходом також була передбачена дискусія навколо представлених доповідей «Профіль середньостатистичного молодого науковця в Україні», «Академічне підприємництво в Україні очима молодих вчених», «Академічне підприємництво: польський досвід для України», «Сучасний стан співпраці бізнесу з молодими вченими», «Маркетингові інструменти у реалізації людського потенціалу молодих вчених», «Популяризація молодої науки через платформу Scientific Meeting».