УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРА УНІВЕРСИТЕТУ «HUMANITAS» (ПОЛЬЩА) ЗА ПРОГРАМОЮ ПОДВІЙНИХ ДИПЛОМІВ

 

 

 

 

 

7 липня 2021 року ректор Університету імені Альфреда Нобеля Сергій Борисович Холод урочисто вручив випускникам дипломи магістра за спеціальністю «Управління підприємством на внутрішньому та зовнішньому ринках» університету «HUMANITAS» в рамках спільної програми подвійних дипломів, реалізованої Університетом імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна) та університетом-партнером «HUMANITAS» (м. Сосновець, Польща).

Диплом магістра зі спеціальності «Управління підприємством на внутрішньому та зовнішньому ринках» отримали випускники кафедр «Англійської філології та перекладу» і «Права, політології та міжнародних відносин»:

Бойчук Дарія

Чихович Максим

Ганчук Анастасія

Ільєнко Дмитро

Хноєв Ашот

Криворучко Анастасія

Шульга Юлія

Смірнова Світлана

Смольнякова Анна

Кулікова Катерина

Заутреннікова Ганна.

Сергій Борисович Холод привітав випускників з отриманням європейських дипломів і висловив сподівання, що участь здобувачів Університету імені Альфреда Нобеля у таких постійно діючих програмах підвищує міжнародну мобільність і конкурентоспроможність здобувачів вищої освіти на вітчизняному і зарубіжному ринках праці. Передав свої щири вітання випускникам і ректор університету «HUMANITAS» доктор хабілітований, професор Міхал Качмарчик.

Програма подвійних дипломів між Університетом імені Альфреда Нобеля і університетом «HUMANITAS» діє з 2015 року і надає можливість навчатися в університеті-партнері за напрямом підготовки, який є відмінним від того, що здобувається в університеті імені Альфреда Нобеля. Таким чином, здобувачі магістерського рівня освіти отримують два дипломи за різними спеціальностями – «Філологія» і «Управління підприємством на внутрішньому та зовнішньому ринках» та «Право» і «Управління підприємством на внутрішньому та зовнішньому ринках».