Login
ГОЛОВНА
БІБЛІОТЕКА
Про бібліотеку
Історія
Структура
Керівництво і співробітники
Графік роботи
Фото/відео архів
Контакти
Поширені питання
Нормативні документи
Положення про бібліотеку
Правила користування бібліотекою
Стратегія розвитку бібліотеки
Звіти
Фонди
Віртуальні книжкові виставки
Бібліографічні покажчики
Фонди
Довідково-пошуковий апарат
Зразки бібліографічних описів
Інформаційна діяльність
Звіти про наукову діяльність
Рейтинг науково-педагогічних працівників УАН
Редакторам періодичних наукових видань
План заходів на поточний рік
СЕРВІС
Користувачам
Запис до бібліотеки
Правила користування
Графік роботи
Нові надходження
Послуги
Особистий кабінет
Реєстрація на сайті
Онлайн замовлення книг
Консультація бібліографа
Створення індексів УДК
Перевірка на плагіат
Віддалений доступ
Додаткові сервіси
Довідково-бібліографічні послуги
Формування електронного ресурсу
Екскурсія музеєм УАН
Платні послуги
Семінари та тренінги
Освітній процес
Замовлення навчальної літератури
Зв’язок зі структурними підрозділами
Міжбібліотечний абонемент
РЕСУРСИ
Власні електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Репозитарій
Наукова періодика УАН
Лабораторія міжнародного регіонознавства (Lab-IRS)
Відкритий доступ
Надання інформації
Електронні бібліотеки України
Закордонні ресурси у вільному доступі
Бібліотеки України (вебсайти)
Scopus у відкритому доступі
Інформаційні ресурси
Онлайн словники/довідники
Бібліографічні ресурси
Бібліографічні ресурси
Публікації науковців УАН
Бібліографічні видання
Інформаційні джерела
Пошукові ресурси
Нові надходження
Наукометрія
Університет у вітчизняних та світових рейтингах
Scopus
Webometrics
UniRank (World University Rankings)
ТОП-200 Україна
Консолідований рейтинг вишів України
ТОП-10 Кращі приватні виші України
Рейтинг приватних закладів вищої освіти за кількістю осіб, зарахованих на контракт
Рейтинг вишів України за кількістю вступників, зарахованих на контракт
Наукометричні бази
Scopus
Web of Science
Index Copernicus
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Digital Object Identifier (DOI)
Бібліометрика української науки
Український індекс наукового цитування
ДОПОМОГА НАУКОВЦЮ
Академічна доброчесність
Про академічну доброчесність
Нормативні документи
Що таке плагіат? Методичні роз’яснення МОН
Академічна доброчесність в Україні (проєкт SAIUP)
Молодому вченому
Вступ до наукового письма
Структура наукового тексту
Оформлення бібліографічних посилань
Онлайн-редактори
Аспіранту: нормативні документи МОН
Семінари/тренінги
Підготовка до публікації
Публікаційна етика
Авторське право
Обрати журнал
Рецензування
Академічний профіль науковця
Новини PublScience (Наукові публікації)
Новини Open Science
Дайджест подій
Наукові конференції
Стажування студентів та аспірантів
Стипендії/гранти
Стажування викладачів
Пошук Міжнародних можливостей
Пошук
Розширений пошук
Вгору
»
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
»
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 4 No 2
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 4 No 2
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Видавництво:
Інші / Others
Мова видання:
Українська / Ukrainian
Вид видання:
Журнал/Journal
Рік видання:
2021
Перегляди:
253
Зміст
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
SMM-просування інноваційних послуг у готельно-ресторанному бізнесі в умовах COVID-19
Оксана Полінкевич
206-222
Реновація діючих та проєктування нових форматів бізнес-моделей у ресторанному бізнесі: процесно-інноваційний підхід
Олена Плюта
223-234
Система контролінгу в готельно-ресторанному бізнесі: концептуальний підхід
Лілія Гончар, Ольга Аухімік
235-247
Удосконалення системи антикризового управління в готельному бізнесі
Любов Ліпич, Оксана Хілуха, Мирослава Кушнір, Іванна Матвійчук
248-267
Управління готельно-ресторанним комплексом на засадах енергоефективності
Оксана Миколюк
268-282
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Розроблення технології тістового напівфабрикату «Мигдальний» для чизкейків
Людмила Дейниченко, Володимир Бахмач, Григорій Дейниченко, Тамара Кравченко
284-298
Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на ефективність вилучення ізофлавонів із соєвого шроту
Валерій Сукманов, Олена Ковальчук
299-315
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів
Наталія Стеценко, Ірина Гойко
316-329
ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Математично-аналітична оцінка якості паштетних продуктів
Віктор Гуць, Ольга Коваль, Світлана Бондар
332-344
Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії
Анна Геліх, Владислав Применко, Ольга Василенко, Іван Приходько
345-360
Джерело доступне за посиланням /
T
he source is available here
Прімітки:
інноваційні технології
антикризове управління
бізнес
готельно-ресторанний бізнес
контролінг
продукція
якість
Alexandria Book Library
ГОЛОВНА
БІБЛІОТЕКА
Про бібліотеку
Історія
Структура
Керівництво і співробітники
Графік роботи
Фото/відео архів
Контакти
Поширені питання
Нормативні документи
Положення про бібліотеку
Правила користування бібліотекою
Стратегія розвитку бібліотеки
Звіти
Фонди
Віртуальні книжкові виставки
Бібліографічні покажчики
Фонди
Довідково-пошуковий апарат
Зразки бібліографічних описів
Інформаційна діяльність
Звіти про наукову діяльність
Рейтинг науково-педагогічних працівників УАН
Редакторам періодичних наукових видань
План заходів на поточний рік
СЕРВІС
Користувачам
Запис до бібліотеки
Правила користування
Графік роботи
Нові надходження
Послуги
Особистий кабінет
Реєстрація на сайті
Онлайн замовлення книг
Консультація бібліографа
Створення індексів УДК
Перевірка на плагіат
Віддалений доступ
Додаткові сервіси
Довідково-бібліографічні послуги
Формування електронного ресурсу
Екскурсія музеєм УАН
Платні послуги
Семінари та тренінги
Освітній процес
Замовлення навчальної літератури
Зв’язок зі структурними підрозділами
Міжбібліотечний абонемент
РЕСУРСИ
Власні електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Репозитарій
Наукова періодика УАН
Лабораторія міжнародного регіонознавства (Lab-IRS)
Відкритий доступ
Надання інформації
Електронні бібліотеки України
Закордонні ресурси у вільному доступі
Бібліотеки України (вебсайти)
Scopus у відкритому доступі
Інформаційні ресурси
Онлайн словники/довідники
Бібліографічні ресурси
Бібліографічні ресурси
Публікації науковців УАН
Бібліографічні видання
Інформаційні джерела
Пошукові ресурси
Нові надходження
Наукометрія
Університет у вітчизняних та світових рейтингах
Scopus
Webometrics
UniRank (World University Rankings)
ТОП-200 Україна
Консолідований рейтинг вишів України
ТОП-10 Кращі приватні виші України
Рейтинг приватних закладів вищої освіти за кількістю осіб, зарахованих на контракт
Рейтинг вишів України за кількістю вступників, зарахованих на контракт
Наукометричні бази
Scopus
Web of Science
Index Copernicus
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Digital Object Identifier (DOI)
Бібліометрика української науки
Український індекс наукового цитування
ДОПОМОГА НАУКОВЦЮ
Академічна доброчесність
Про академічну доброчесність
Нормативні документи
Що таке плагіат? Методичні роз’яснення МОН
Академічна доброчесність в Україні (проєкт SAIUP)
Молодому вченому
Вступ до наукового письма
Структура наукового тексту
Оформлення бібліографічних посилань
Онлайн-редактори
Аспіранту: нормативні документи МОН
Семінари/тренінги
Підготовка до публікації
Публікаційна етика
Авторське право
Обрати журнал
Рецензування
Академічний профіль науковця
Новини PublScience (Наукові публікації)
Новини Open Science
Дайджест подій
Наукові конференції
Стажування студентів та аспірантів
Стипендії/гранти
Стажування викладачів
Пошук Міжнародних можливостей