Галузь знань: Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Видавництво: Інші / Others
Мова видання: Українська / Ukrainian
Вид видання: Журнал/Journal
Рік видання: 2021

Перегляди: 253


Зміст

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Розроблення технології тістового напівфабрикату «Мигдальний» для чизкейків

Людмила Дейниченко, Володимир Бахмач, Григорій Дейниченко, Тамара Кравченко

284-298

Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на ефективність вилучення ізофлавонів із соєвого шроту

Валерій Сукманов, Олена Ковальчук

299-315

Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів

Наталія Стеценко, Ірина Гойко

316-329

ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Математично-аналітична оцінка якості паштетних продуктів

Віктор Гуць, Ольга Коваль, Світлана Бондар

332-344

Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії

Анна Геліх, Владислав Применко, Ольга Василенко, Іван Приходько

345-360



Джерело доступне за посиланням / The source is available here

 

© Всі права захищені © 1993 - 2022. Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна)