Галузь знань: Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Видавництво: Інші / Others
Мова видання: Українська / Ukrainian
Вид видання: Журнал/Journal
Рік видання: 2022

Перегляди: 248


Зміст

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Організаційно-економічні тригери збалансованого розвитку ресторанної мережі в умовах сервісної економіки

Аліна Поплавська, Людмила Батченко, Лілія Гончар

8-22

Технології управління конфліктами в готельно-ресторанному бізнесі

Оксана Полінкевич

23-36

Фулфілмент цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі

Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Ксенія Приходько

37-51

Оцінювання стану розвитку готельного бізнесу в Україні

Оксана Громик

52-62

Моделювання концептуальних засад діяльності готелю-люкс у Солом’янському районі в м. Києві

Тетяна Ткаченко, Артем Антоненко, Оксана Дзюндзя, Мирослав Криворучко, Наталія Стукальська

63-80

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Впровадження безвідходних технологій переробки вторинної молочної сировини

Григорій Дейниченко, Василь Гузенко, Дмитро Дмитревський, Інна Золотухіна, Володимир Перекрест

82-96

Розробка технології бісквітів зі зниженим вмістом цукру

Ольга Романовська

97-109

Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків

Анна Собко, Світлана Пересічна

110-130

Інноваційна технологія глазурованих шоколадом багатошарових чипсів

Ігор Дударєв, Світлана Панасюк, Ірина Тараймович

131-146

ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Якість як визначальний фактор задоволення потреб споживачів продукції та послуг ресторанного бізнесу

Валентина Русавська, Сергій Неіленко

148-158



Джерело доступне за посиланням / The source is available here

 

© Всі права захищені © 1993 - 2022. Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро, Україна)