ЯК ЗНАЙТИ УКРАЇНСЬКІ ЖУРНАЛИ В WEB OF SCIENCE?

 

Для того, щоб знайти українські наукові журнали, які індексуються в Web of Science, вам потрібно перейти на офіційний сайт Clarivate Analytics, на сторінку Master Journal List.

 

 

У віконце пошуку ввести назву країни англійською мовою

 

 

Натиснути «Search Journals». На сторінці побачите перелік українських журналів, проіндексованих в базі Web of Science, в даних яких вказана назва країни:

 

 

Натиснувши праворуч View profile page (Сторінка профілю), Ви перейдете на сторінку журналу в Web of Science

 

 

 

 

 

На сторінці з переліком журналів зверніть увагу на фільтри ліворуч, що розподіляють журнали за видом бази, в якій вони індексуються, видом доступу, тематичним контентом, країною, мовою, частотою публікації та наявністю звіту про цитування.

 

 

 

Фільтр Web of Science Coverage розподіляє журнали за базами, що входять до Web of Science [Science Citation Index Expanded (SCIE), Social Sciences Citation Index (SSCI), Arts & Humanities Citation Index (AHCI), Emerging Sources Citation Index (ESCI)]; тематичним контентом та іншими опціями.

 

 

 

 

 

 

 

Фільтр Open Access визначає журнали, що знаходяться у відкритому доступі, активувавши кнопку, Ви побачите перелік журналів, що розміщують на своїх сайтах повні тексти опублікованих матеріалів.