Галузь знань: Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Видавництво: Інші / Others
Мова видання: Українська / Ukrainian
Вид видання: Журнал/Journal
Рік видання: 2021

Перегляди: 157


Зміст

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Оцінка бальнеологічних ресурсів для потреб курортних закладів розміщення Івано-Франківської області

Володимир Клапчук, Леся Польова, Ігор Макарук, Раїса Загнибіда

12-27

Роль міленіалів у формуванні бренда готельно-ресторанного бізнесу

Оксана Полінкевич

28-38

Менторинг та Agilе: точки дотику в управлінні рестораном

Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Оксана Олійник

39-53

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Використання харчової комбінаторики при розробленні овочевих страв покращеного амінокислотного складу

Михайло Пересічний, Світлана Пересічна, Анна Собко

56-72

Впровадження штучного інтелекту в закладах ресторанного господарства

Сергій Неіленко, Валентина Русавська

73-86

Розроблення технології зраз рибних січених для закладів ресторанного господарства

Ірина Дітріх, Тетяна Сильчук, Тетяна Туз

87-104

Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізуються на виробництві продукції підвищеної харчової цінності

Вікторія Шелудько, Галина Ряшко

105-120

ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків із бісквітного тіста

Карина Свідло, Тетяна Гавриш, Ольга Даниленко, Сергій Красовський

122-136

Дослідження оригінальних сортів меду

Леонора Адамчук, Наталія Дудченко, Діна Лісогурська, Катерина Пилипко

137-157

Дослідження якості спирту, отриманого шляхом зброджування висококонцентрованого зернового сусла різними расами дріжджів

Світлана Ковальчук, Тетяна Мудрак, Аліна Наконечна

158-168



Джерело доступне за посиланням / The source is available here