Login
ГОЛОВНА
БІБЛІОТЕКА
Про бібліотеку
Історія
Структура
Керівництво і співробітники
Графік роботи
Фото/відео архів
Контакти
Поширені питання
Нормативні документи
Положення про бібліотеку
Правила користування бібліотекою
Стратегія розвитку бібліотеки
Звіти
Фонди
Віртуальні книжкові виставки
Бібліографічні покажчики
Фонди
Довідково-пошуковий апарат
Зразки бібліографічних описів
Інформаційна діяльність
Звіти про наукову діяльність
Рейтинг науково-педагогічних працівників УАН
Редакторам періодичних наукових видань
План заходів на поточний рік
СЕРВІС
Користувачам
Запис до бібліотеки
Правила користування
Графік роботи
Нові надходження
Послуги
Особистий кабінет
Реєстрація на сайті
Онлайн замовлення книг
Консультація бібліографа
Створення індексів УДК
Перевірка на плагіат
Віддалений доступ
Додаткові сервіси
Довідково-бібліографічні послуги
Формування електронного ресурсу
Екскурсія музеєм УАН
Платні послуги
Семінари та тренінги
Освітній процес
Замовлення навчальної літератури
Зв’язок зі структурними підрозділами
Міжбібліотечний абонемент
РЕСУРСИ
Власні електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Репозитарій
Наукова періодика УАН
Лабораторія міжнародного регіонознавства (Lab-IRS)
Відкритий доступ
Надання інформації
Електронні бібліотеки України
Закордонні ресурси у вільному доступі
Бібліотеки України (вебсайти)
Scopus у відкритому доступі
Інформаційні ресурси
Онлайн словники/довідники
Бібліографічні ресурси
Бібліографічні ресурси
Публікації науковців УАН
Бібліографічні видання
Інформаційні джерела
Пошукові ресурси
Нові надходження
Наукометрія
Університет у вітчизняних та світових рейтингах
Scopus
Webometrics
UniRank (World University Rankings)
ТОП-200 Україна
Консолідований рейтинг вишів України
ТОП-10 Кращі приватні виші України
Рейтинг приватних закладів вищої освіти за кількістю осіб, зарахованих на контракт
Рейтинг вишів України за кількістю вступників, зарахованих на контракт
Наукометричні бази
Scopus
Web of Science
Index Copernicus
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Digital Object Identifier (DOI)
Бібліометрика української науки
Український індекс наукового цитування
ДОПОМОГА НАУКОВЦЮ
Академічна доброчесність
Про академічну доброчесність
Нормативні документи
Що таке плагіат? Методичні роз’яснення МОН
Академічна доброчесність в Україні (проєкт SAIUP)
Молодому вченому
Вступ до наукового письма
Структура наукового тексту
Оформлення бібліографічних посилань
Онлайн-редактори
Аспіранту: нормативні документи МОН
Семінари/тренінги
Підготовка до публікації
Публікаційна етика
Авторське право
Обрати журнал
Рецензування
Академічний профіль науковця
Новини PublScience (Наукові публікації)
Новини Open Science
Дайджест подій
Наукові конференції
Стажування студентів та аспірантів
Стипендії/гранти
Стажування викладачів
Пошук Міжнародних можливостей
Пошук
Розширений пошук
Вгору
»
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
»
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 4 No 1
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 4 No 1
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Видавництво:
Інші / Others
Мова видання:
Українська / Ukrainian
Вид видання:
Журнал/Journal
Рік видання:
2021
Перегляди:
252
Зміст
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Оцінка бальнеологічних ресурсів для потреб курортних закладів розміщення Івано-Франківської області
Володимир Клапчук, Леся Польова, Ігор Макарук, Раїса Загнибіда
12-27
Роль міленіалів у формуванні бренда готельно-ресторанного бізнесу
Оксана Полінкевич
28-38
Менторинг та Agilе: точки дотику в управлінні рестораном
Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Оксана Олійник
39-53
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Використання харчової комбінаторики при розробленні овочевих страв покращеного амінокислотного складу
Михайло Пересічний, Світлана Пересічна, Анна Собко
56-72
Впровадження штучного інтелекту в закладах ресторанного господарства
Сергій Неіленко, Валентина Русавська
73-86
Розроблення технології зраз рибних січених для закладів ресторанного господарства
Ірина Дітріх, Тетяна Сильчук, Тетяна Туз
87-104
Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізуються на виробництві продукції підвищеної харчової цінності
Вікторія Шелудько, Галина Ряшко
105-120
ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків із бісквітного тіста
Карина Свідло, Тетяна Гавриш, Ольга Даниленко, Сергій Красовський
122-136
Дослідження оригінальних сортів меду
Леонора Адамчук, Наталія Дудченко, Діна Лісогурська, Катерина Пилипко
137-157
Дослідження якості спирту, отриманого шляхом зброджування висококонцентрованого зернового сусла різними расами дріжджів
Світлана Ковальчук, Тетяна Мудрак, Аліна Наконечна
158-168
Джерело доступне за посиланням /
T
he source is available here
Прімітки:
інновації
інноваційні технології
бренд
готельно-ресторанний бізнес
курорти
управління
штучний інтелект
якість
Alexandria Book Library
ГОЛОВНА
БІБЛІОТЕКА
Про бібліотеку
Історія
Структура
Керівництво і співробітники
Графік роботи
Фото/відео архів
Контакти
Поширені питання
Нормативні документи
Положення про бібліотеку
Правила користування бібліотекою
Стратегія розвитку бібліотеки
Звіти
Фонди
Віртуальні книжкові виставки
Бібліографічні покажчики
Фонди
Довідково-пошуковий апарат
Зразки бібліографічних описів
Інформаційна діяльність
Звіти про наукову діяльність
Рейтинг науково-педагогічних працівників УАН
Редакторам періодичних наукових видань
План заходів на поточний рік
СЕРВІС
Користувачам
Запис до бібліотеки
Правила користування
Графік роботи
Нові надходження
Послуги
Особистий кабінет
Реєстрація на сайті
Онлайн замовлення книг
Консультація бібліографа
Створення індексів УДК
Перевірка на плагіат
Віддалений доступ
Додаткові сервіси
Довідково-бібліографічні послуги
Формування електронного ресурсу
Екскурсія музеєм УАН
Платні послуги
Семінари та тренінги
Освітній процес
Замовлення навчальної літератури
Зв’язок зі структурними підрозділами
Міжбібліотечний абонемент
РЕСУРСИ
Власні електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Репозитарій
Наукова періодика УАН
Лабораторія міжнародного регіонознавства (Lab-IRS)
Відкритий доступ
Надання інформації
Електронні бібліотеки України
Закордонні ресурси у вільному доступі
Бібліотеки України (вебсайти)
Scopus у відкритому доступі
Інформаційні ресурси
Онлайн словники/довідники
Бібліографічні ресурси
Бібліографічні ресурси
Публікації науковців УАН
Бібліографічні видання
Інформаційні джерела
Пошукові ресурси
Нові надходження
Наукометрія
Університет у вітчизняних та світових рейтингах
Scopus
Webometrics
UniRank (World University Rankings)
ТОП-200 Україна
Консолідований рейтинг вишів України
ТОП-10 Кращі приватні виші України
Рейтинг приватних закладів вищої освіти за кількістю осіб, зарахованих на контракт
Рейтинг вишів України за кількістю вступників, зарахованих на контракт
Наукометричні бази
Scopus
Web of Science
Index Copernicus
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Digital Object Identifier (DOI)
Бібліометрика української науки
Український індекс наукового цитування
ДОПОМОГА НАУКОВЦЮ
Академічна доброчесність
Про академічну доброчесність
Нормативні документи
Що таке плагіат? Методичні роз’яснення МОН
Академічна доброчесність в Україні (проєкт SAIUP)
Молодому вченому
Вступ до наукового письма
Структура наукового тексту
Оформлення бібліографічних посилань
Онлайн-редактори
Аспіранту: нормативні документи МОН
Семінари/тренінги
Підготовка до публікації
Публікаційна етика
Авторське право
Обрати журнал
Рецензування
Академічний профіль науковця
Новини PublScience (Наукові публікації)
Новини Open Science
Дайджест подій
Наукові конференції
Стажування студентів та аспірантів
Стипендії/гранти
Стажування викладачів
Пошук Міжнародних можливостей