Перегляди: 184
Зміст
СЄРЄБРЯК К.І., БЄЛОУСОВ Я.І., БЄЛОУСОВА Л.І.
Дослідження сутності та специфіки управлінських функцій франчайзингу, визначення його завдань і обґрунтування ролі у збереженні та зміцненні бренду підприємства
5
ЛОГВІНОВСЬКА С.І., ВОЛОХОВА М.П., КОЦЮРУБЕНКО Г.М.
Фінансові ресурси домогосподарств – запорука сталої фінансової системи України
15
ЗАХАРЧЕНКО В.І., СОРОКА Л.М., ДЕРЕВЕНЧУК К.О.
Інноваційна свобода: задум та забезпечення
21
КІЛЬЯНОВА У.О., ПУНГА А.Т., ШВАГІРЕВА В.С.
Оптимізація діяльності підприємств готельного бізнесу в умовах кризи
27
ШЕВЧЕНКО-ПЕРЕПЬОЛКІНА Р.І.
Основні напрями посилення антикризового управління готелями в умовах COVID-19
32