Login
ГОЛОВНА
БІБЛІОТЕКА
Про бібліотеку
Історія
Структура
Керівництво і співробітники
Графік роботи
Фото/відео архів
Контакти
Поширені питання
Нормативні документи
Положення про бібліотеку
Правила користування бібліотекою
Стратегія розвитку бібліотеки
Звіти
Фонди
Віртуальні книжкові виставки
Бібліографічні покажчики
Фонди
Довідково-пошуковий апарат
Зразки бібліографічних описів
Інформаційна діяльність
Звіти про наукову діяльність
Рейтинг науково-педагогічних працівників УАН
Редакторам періодичних наукових видань
План заходів на поточний рік
СЕРВІС
Користувачам
Запис до бібліотеки
Правила користування
Графік роботи
Нові надходження
Послуги
Особистий кабінет
Реєстрація на сайті
Онлайн замовлення книг
Консультація бібліографа
Створення індексів УДК
Перевірка на плагіат
Віддалений доступ
Додаткові сервіси
Довідково-бібліографічні послуги
Формування електронного ресурсу
Екскурсія музеєм УАН
Платні послуги
Семінари та тренінги
Освітній процес
Замовлення навчальної літератури
Зв’язок зі структурними підрозділами
Міжбібліотечний абонемент
РЕСУРСИ
Власні електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Репозитарій
Наукова періодика УАН
Лабораторія міжнародного регіонознавства (Lab-IRS)
Відкритий доступ
Надання інформації
Електронні бібліотеки України
Закордонні ресурси у вільному доступі
Бібліотеки України (вебсайти)
Scopus у відкритому доступі
Інформаційні ресурси
Онлайн словники/довідники
Бібліографічні ресурси
Бібліографічні ресурси
Публікації науковців УАН
Бібліографічні видання
Інформаційні джерела
Пошукові ресурси
Нові надходження
Наукометрія
Університет у вітчизняних та світових рейтингах
Scopus
Webometrics
UniRank (World University Rankings)
ТОП-200 Україна
Консолідований рейтинг вишів України
ТОП-10 Кращі приватні виші України
Рейтинг приватних закладів вищої освіти за кількістю осіб, зарахованих на контракт
Рейтинг вишів України за кількістю вступників, зарахованих на контракт
Наукометричні бази
Scopus
Web of Science
Index Copernicus
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Digital Object Identifier (DOI)
Бібліометрика української науки
Український індекс наукового цитування
ДОПОМОГА НАУКОВЦЮ
Академічна доброчесність
Про академічну доброчесність
Нормативні документи
Що таке плагіат? Методичні роз’яснення МОН
Академічна доброчесність в Україні (проєкт SAIUP)
Молодому вченому
Вступ до наукового письма
Структура наукового тексту
Оформлення бібліографічних посилань
Онлайн-редактори
Аспіранту: нормативні документи МОН
Семінари/тренінги
Підготовка до публікації
Публікаційна етика
Авторське право
Обрати журнал
Рецензування
Академічний профіль науковця
Новини PublScience (Наукові публікації)
Новини Open Science
Дайджест подій
Наукові конференції
Стажування студентів та аспірантів
Стипендії/гранти
Стажування викладачів
Пошук Міжнародних можливостей
Пошук
Розширений пошук
Вгору
»
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
COM_ABOOK_FILTER_TITLE
Знайти
Автор
Обрати
Архіпов В.В.
Байлик С.І.
Круль Г. Я.
Кузнецова Н.М.
Мальська М.П.
Нечаюк Л.І.
Самодай В.П.
Тюптя Л.Т.
Рік видання
Обрати
2041
2023
2022
2021
2017
2016
2015
2013
2012
2011
2009
Всі
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Р
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Автор:
Архіпов В.В.
Рік видання: 2016
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Перегляди: 209
Прімітки:
готельно-ресторанний бізнес
управління
якість
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика)
Автор:
Мальська М.П.
Рік видання: 2013
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Перегляди: 213
Прімітки:
готельно-ресторанний бізнес
управління
якість
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 4 No 1
Рік видання: 2021
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Перегляди: 251
Прімітки:
інновації
інноваційні технології
бренд
готельно-ресторанний бізнес
курорти
управління
штучний інтелект
якість
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 4 No 2
Рік видання: 2021
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Перегляди: 255
Прімітки:
інноваційні технології
антикризове управління
бізнес
готельно-ресторанний бізнес
контролінг
продукція
якість
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 5 No 1
Рік видання: 2022
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Перегляди: 250
Прімітки:
безвідходні технологі
виробництво
готельно-ресторанний бізнес
комерційна діяльність
консалтинг
конфлікт
управління
фулфілмент
харчова промисловість
цифровий маркетинг
якість
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 5 No 2
Рік видання: 2022
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Перегляди: 152
Прімітки:
інвестиційна привабливість
бренд
виробництво
готельно-ресторанний бізнес
кібербезпека
робототехніка
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації Том 6 No 1
Рік видання: 2023
Галузь знань:
Готельно-ресторанний бізнес / Hotel and Restaurant Business
Перегляди: 142
Прімітки:
імідж
готельно-ресторанний бізнес
кондитерський ринок
молочна продукція
Alexandria Book Library
Показано 1. 7 із 7
ГОЛОВНА
БІБЛІОТЕКА
Про бібліотеку
Історія
Структура
Керівництво і співробітники
Графік роботи
Фото/відео архів
Контакти
Поширені питання
Нормативні документи
Положення про бібліотеку
Правила користування бібліотекою
Стратегія розвитку бібліотеки
Звіти
Фонди
Віртуальні книжкові виставки
Бібліографічні покажчики
Фонди
Довідково-пошуковий апарат
Зразки бібліографічних описів
Інформаційна діяльність
Звіти про наукову діяльність
Рейтинг науково-педагогічних працівників УАН
Редакторам періодичних наукових видань
План заходів на поточний рік
СЕРВІС
Користувачам
Запис до бібліотеки
Правила користування
Графік роботи
Нові надходження
Послуги
Особистий кабінет
Реєстрація на сайті
Онлайн замовлення книг
Консультація бібліографа
Створення індексів УДК
Перевірка на плагіат
Віддалений доступ
Додаткові сервіси
Довідково-бібліографічні послуги
Формування електронного ресурсу
Екскурсія музеєм УАН
Платні послуги
Семінари та тренінги
Освітній процес
Замовлення навчальної літератури
Зв’язок зі структурними підрозділами
Міжбібліотечний абонемент
РЕСУРСИ
Власні електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Репозитарій
Наукова періодика УАН
Лабораторія міжнародного регіонознавства (Lab-IRS)
Відкритий доступ
Надання інформації
Електронні бібліотеки України
Закордонні ресурси у вільному доступі
Бібліотеки України (вебсайти)
Scopus у відкритому доступі
Інформаційні ресурси
Онлайн словники/довідники
Бібліографічні ресурси
Бібліографічні ресурси
Публікації науковців УАН
Бібліографічні видання
Інформаційні джерела
Пошукові ресурси
Нові надходження
Наукометрія
Університет у вітчизняних та світових рейтингах
Scopus
Webometrics
UniRank (World University Rankings)
ТОП-200 Україна
Консолідований рейтинг вишів України
ТОП-10 Кращі приватні виші України
Рейтинг приватних закладів вищої освіти за кількістю осіб, зарахованих на контракт
Рейтинг вишів України за кількістю вступників, зарахованих на контракт
Наукометричні бази
Scopus
Web of Science
Index Copernicus
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Digital Object Identifier (DOI)
Бібліометрика української науки
Український індекс наукового цитування
ДОПОМОГА НАУКОВЦЮ
Академічна доброчесність
Про академічну доброчесність
Нормативні документи
Що таке плагіат? Методичні роз’яснення МОН
Академічна доброчесність в Україні (проєкт SAIUP)
Молодому вченому
Вступ до наукового письма
Структура наукового тексту
Оформлення бібліографічних посилань
Онлайн-редактори
Аспіранту: нормативні документи МОН
Семінари/тренінги
Підготовка до публікації
Публікаційна етика
Авторське право
Обрати журнал
Рецензування
Академічний профіль науковця
Новини PublScience (Наукові публікації)
Новини Open Science
Дайджест подій
Наукові конференції
Стажування студентів та аспірантів
Стипендії/гранти
Стажування викладачів
Пошук Міжнародних можливостей